|
10.11.2023 15:21

“В образі вчительки”: Гросу знову приміряла нове перевтілення – в обтислому вбранні з вирізом та окулярами

Автор: Юлія Ящук

За своє активне творче життя відома українська артистка Аліна Гросу ніколи не боялася кардинально змінювати імідж. Так, від стильної брюнетки дівчина перетворилася на яскраву блондинку, а нещодавно показала, що перефарбувалася в рудий.

Довго в новому кольорі співачка не протрималася. З невідомих на то причин, Гросу знову повернула собі всім вже улюблений та типовий для неї образ білявої артистки. Ба більше, прихильники зірки підтримали у її проявах змінитися та зазначили, що рудий їй був теж до обличчя.

Гросу знову приміряла нове перевтілення

Нещодавно героїня нашої статті здивувала новим сміливим образом. Виконавиця в обтислому чорному вбранні приміряла на себе стильні окуляри та пожартувала, що стала вчителькою. Варто зауважити, що Аліна має хороший зір, а окуляри, скоріше, доповнення, аби схилити образ до ділової та розумної леді:

“В мене прекрасний зір. Я ношу окуляри, щоб мене вважали розумнішою і слухали діти”.

Гросу знову приміряла нове перевтілення

Нагадуємо, що в жовтні цього року стало відомо, що співачка знайшла нове кохання. У своєму профілі соціальної мережі Instagram Гросу оприлюднила романтичні кадри, як чоловік ніжно тримає її за руку під час прогулянки.

Аліна Гросу показала нового бойфренда

В наступній розповіді Аліна зауважила, що не треба її жаліти та переживати, що вона самотня. З наявного кадру помічаємо, що новий бойфренд зірки ніжно протягнув свою руку до щоки, а співачка на нього закохано кинула свій погляд. Сподіваємося, що цього разу дівчина зустріла своє справжнє щастя, яке не приведе до розчарування в особистому житті.