Рубрики: Фото та відео
12.11.2023 11:36

54-річна Надія Матвєєва тимчасово взяла під свою опіку малюка: знову відчула, що таке материнський інстинкт

Українська телеведуча Надія Матвєєва замилувала прихильників новими світлинами з улюбленицею, яку взяла під тимчасову опіку. Знаменитість продовжує шукати для неї люблячу родину.
Поділитися

З початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей при порятунку себе та дітей не полишили домашніх тварин. Наразі в суспільстві та в інформаційному просторі все більше пропагується правильне та турботливе ставлення до чотирилапих друзів.

Так, відома українська телеведуча Надія Матвєєва розповіла про своє поповнення в родині. Жінка в медійному просторі давно прославилася як знаменитість, котра обожнює тварин. Відомо, що героїня нашого матеріалу у своїх соціальних мережах поширює інформацію про малюків та вже дорослих пухнастиків, які потребують люблячої родини.

Надія Матвєєва тимчасово взяла під свою опіку малюка

Цього разу на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram телеведуча повідомила підписникам, що взяла під свою тимчасову опіку маленьку дівчинку, собаку Люсі. Відомо, що малеча має проблеми зі здоров’ям, а тому потребує лікування, турботу, люблячу сім’ю та теплу домівку.

Зауважимо, що Матвєєва має свого домашнього улюбленця, на ім’я Семі, який встиг стати зіркою її блогу в Instagram та засвітитися на телебаченні. Імовірно, що саме з цієї причини Надя вирішила взяти цуценя Люсі лише на тимчасове виховання, а саме до тієї пори, поки вона не знайде їй нових господарів.

У новому дописі знаменитість ще раз нагадала своїм прихильникам, що Люсі шукає родину. Також малеча встигла побувати з тимчасовою “матусею” на зніманнях нового проєкту СТБ, ведучим якого став Григорій Решетнік. У гримерці зірці пощастило зустрітися з відомою акторкою Ольгою Сумською, яка постійно опікується безпритульними тваринами та допомагає їм знайти господарів:

“Люсі, яка у мене зараз на вихованні (шукаємо малечі гарну родину), побувала зі мною на зніманні нового проєкту СТБ (ведучий Григорій Решетнік). У гримерці пощастило зустрітися з неймовірною Ольгою Сумською”.

В кінці допису телеведуча закликала писати в особисті повідомлення всім тим, хто готовий взяти на себе відповідальність та подарувати Люсі нову сім’ю:

“Пишіть мені, якщо хочете взяти прекрасну собаку Люсі до себе в сім’ю”.