|
14.11.2023 09:16

36-річна Настя Каменських засвітила під час прогулянки свій круглий живіт і наважилася на зізнання: “Мама”

 

2021-го Потап та Настя Каменських активно говорили з аудиторією на рахунок того, що співачка планує покинути українську платформу з метою підкорення іспаномовних країн. Родина планувала виїжджати за кордон, про що говорила неодноразово. Звісно, Настя не збиралася повністю поривати з Україною, а лише сконцентрувати усі свої зусилля на півдні.

На той момент у Насті Каменських вже було декілька іспаномовних пісень, кліпів, а також зірка неодноразово з’являлася в іспанських телепередачах.

Настя Каменських засвітила під час прогулянки круглий живіт

Звісно, певні події внесли у її життя корективи. Довелося повернутися на батьківщину, яка потребували її підтримки та участі в інформаційній боротьбі. Окрім того, артистку почали активно підозрювати у вагітності. Настя Каменських декілька раз засвітилася з дуже округлим животиком, що стало причиною пліток про її цікаве положення.

Артистка була вимушена пояснити, що насправді просто набрала вагу, і ніякої дитини не буде. Втім, глядачі були впевнені, що артистка може приховувати своє справжнє становище. І хто знає, можливо у житті Каменських давно з’явився малюк, про якого вона не поспішає розповідати?

Тим не менш, у свіжому кліпі вона знову засвітилася з круглою талією. Особливо це помітно на кадрах, на яких вона прогулюється містом.

Настя Каменських засвітила під час прогулянки круглий живіт

Нагадуємо, в інтерв’ю Настя Каменських розповідала про те, що мріє стати матір’ю. Зірка зізнавалася, що хотіла б народити дитину, але при цьому не сказала, в чому причина її бездітності. В розмовах журналістами вона здебільшого посилається на волю Господа, уникаючи прямих відповідей.

Тим часом Потап взагалі заявив, що хотів би стати багатодітним батьком, і планує це. В Олексія ситуація трошки інша, адже в нього вже є спадкоємець. Мова йде про сина Андрія, який народився в його союзі з Іриною Горовою. Зараз йому вже 15 років, він активно вчиться у своїх батьків усьому і впевнено займає свою нішу в шоу-бізнесі.