|
15.11.2023 12:17

“Ти станеш моєю дружиною?”. Ірина Білик отримала пропозицію руки і серця: став на коліно та дістав обручку

3 роки тому Ірина Білик повідомила про те, що прийняла рішення розлучитися з Асланом Ахмадовим, в шлюбі з яким перебувала 10 років. Причиною розставання стала тривала розлука: після пандемії чоловік здебільшого залишався у москві, і не волів приїжджати до України.

Якщо спочатку співачка ставилася до цього з розумінням, то пізніше усвідомила, що стосункам настає кінець. З колишнім вони залишилися в хороших стосунках. Аслан підтримав Ірину 24 лютого, активно спілкується зі своїм сином, а також готовий до співпраці зі співачкою. Білик зізналася, що не готова відмовлятися від таланту Ахмадова через особисті проблеми.

Ірина Білик отримала пропозицію руки і серця на концерті

Ірина Білик отримала пропозицію руки і серця на концерті у Львові

Невдовзі після цієї новини Ірина Білик зізналася, що готова вийти заміж ще раз. І ба більше, впевнена: в неї буде пишне та неочікуване для всіх весілля. На той момент нового обранця в неї не було, але сумнівів у співачки стосовно того, що все найкраще попереду також не існувало.

І, як виявилося, в дечому вона мала рацію. Нещодавно Ірина Білик отримала пропозицію руки і серця, яка прозвучала прямо на її концерті. Зірка закінчила свій виступ, як до неї підійшов молодий чоловік, став перед нею на коліно, дістав обручку та розкішний букет квітів, і зробив пропозицію вийти за нього заміж.

При цьому, він не обмежився зізнанням в коханні, а промовив дійсно великий та ніжний текст до об’єкту своєї закоханості. Натомість Ірина Білик так само гідно та з краплею ніжності відмовила хлопцю.

У коментарях під публікацією одразу ж почалися жарти стосовно Дмитра Коляденка, який намагається підкорити серце колишньої дружини вже багато уроків, і останнім часом постійно знаходиться поруч з нею. Мовляв, телеведучий подібні речі не схвалить.

Нагадуємо, що впродовж 2 років Ірині Білик активно приписують роман з Коляденком.