|
15.11.2023 22:56

Це не Ектор і не Ярославський: в серце Олі Мартиновської та Каті Великої запав один і той самий “МастерШеф”

Один із наймолодших учасників кулінарного шоу “МайстерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став переможцем проєкту. Хлопець неодноразово зізнавався, що повірити в успіх йому було складно.

Оля Мартиновська та Катя Велика привітали Олександра Цвігуна

Зірка поєднував роботу і зйомки, тому відпочинку у нього зовсім не було. Після роботи Олександр приїжджав до готелю, спав і наступного дня їхав на знімальний майданчик. Ближче до фіналу, як зізнався Цвігун, стало дуже важко. Складні конкурси, велика конкуренція. Майбутній переможець готував практично всю ніч перед фіналом.

Виграний мільйон виплачувався частинами. Частину грошей він витратив на відновлення батьківського будинку в Ірпені. Частину зірка відклав на стажування. Вже незабаром стало відомо, що молодий та перспективний кулінар працює шеф-кухаром у львівському ресторані, і вже прославив його на всю Україну. Наприклад, Євген Клопотенко неодноразово радив українцям відвідати заклад.

Оля Мартиновська та Катя Велика привітали Олександра Цвігуна. Скріншоти особистих сторінок зірок

Коли суддя з шоу потрапляють до міста Лева, то обов’язково відвідують і Олександра, перевіряють, як в нього справи, спілкуються з переможцем. Так склалося, що хлопець став ледь не найулюбленішим учасником більшості глядачів та його колег за усі сезони. Можливо повпливав його несамовитий талант, адже у такому юному віці досягти висот — непроста справа, а можливо тактовність та почуття гумору.

Так чи інакше, навіть Катерина Велика не забула про те, що у юнака день народження. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram були опубліковані привітання до екс-конкурента та нині колеги. Ольга Мартиновська також не забула про свого підопічного і нагадала підписникам про свято, яке він відмічає у своєму календарі.

За цей час Цвігун сильно змінився. Мова не тільки про зовнішність, але й про характер. Останні півтора року далися йому непросто, і зірка поніс великі втрати.