|
16.11.2023 09:30

29-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала чоловіка на піку його популярності: “А волосся яке”

Автор: Юлія Ящук

У сучасному світі майже не здивуєш великою різницею у віці між закоханими, утім, знаходяться ті, які цього не приймають та не розуміють. Так, бізнесвумен Катерині Репяховій вже не раз дорікали, що вона молода жінка, яка могла знайти чоловіка свого віку.

Блогерка вирішила трішки призупинити ці розмови та розставити усі крапки над “і”. Катерина пояснила шанувальникам та хейтерам, що різниця у 28 років не впливає абсолютно ні на що. Щобільше, намагалася донести публіці, що Віктор Павлік є сучасним чоловіком, з такими ж поглядами на життя, які має вона.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала чоловіка на піку його популярності

Нещодавно дружина відомого артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова вирішила детальніше познайомити аудиторію в соціальній мережі Instagram з творчістю свого чоловіка. Так, деякі підписники Каті не знали багатьох хітів з репертуару співака, а тому дівчина щаслива, що одного дня почала вести блог та багатьом відкрила творчість чоловіка.

Деякі користувачі мережі були шоковані, оскільки є композиції Віктора Павліка, яких вони ніколи й не чули. Катя зауважує, що співак містить у своєму репертуарі майже 300 пісень та 52 альбоми й жоден артист стільки не має. Також варто взяти до уваги, що Віктор Франкович входить до Книги рекордів України за кількістю випущених альбомів.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала чоловіка на піку його популярності

Наступні ексклюзивні кадри блогерка продемонструвала, аби показати зіркового чоловіка на піку його популярності. На світлинах ще юний артист з довгим кучерявим волоссям, з гітарою та мікрофоном виконував свій хіт. Катя розповідає, що пік популярності Віктора припадає на 97-98 роки, тому, можливо, саме з цієї причини багато пісень виконавця користувачі мережі могли не знати.

“Віктор Франкович на професійній сцені понад 30 років. Пік його популярності був в 97-98 роках. Саме тому ви якихось пісень можете не знати”, – розповіла блогерка.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала чоловіка на піку його популярності

На наступній світлині фани творчості Віктора Павліка могли побачити, як знаменитість виглядав у 1994 році. Молодий співак мав прекрасне густе волосся від природи, про яке деякі громадяни можуть лише мріяти.