|
16.11.2023 11:07

Засвітила округлий живіт: Полтавська розповіла про маленьких “Остапчуків” – шоумен буде багатодітним батьком

Автор: Юлія Ящук

Після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк, шоумен Володимир Остапчук представив публіці нову дівчину, яка на 16 років молодша за нього. Звичайно, Катерина майже відразу відчула на собі уважний погляд з боку інших, а також перші згадки в пресі.

Припускаємо, що для дівчини така миттєва слава стала повним шоком, оскільки вона сама не приховала, що ніколи не мала справу з медійною сферою. Варто наголосити, що і про особисте життя благовірного вона нічого не знала, а дізналася про все, коли особисто познайомилася з ведучим.

Полтавська розповіла про маленьких Остапчуків

Катю не лякали скандали Володимира з першою колишньою дружиною Оленою Войченко, адже запевнила, що знає набагато більше, ніж відомо людям.

Вже давно ходять розмови, що парочка таємно одружилася. Про це свідчили обручки на їхніх пальцях, а також розповіді Катерини, де вона зізналася, що хоче відсвяткувати весілля з усіма урочистостями та гуляннями.

Нещодавно блогерка Полтавська спілкувалася зі своїми підписниками в соціальній мережі Instagram. Від одного з користувачів дівчина отримала цікаве питання, скільки дітей хотіла б мати. Катя засвітила округлий живіт та дала свою відповідь. Розуміємо, що він не є натяком на вагітність, а лише жартом для привернення уваги до світлини.

Дружина шоумена зізналася, що в майбутньому хоче мати мінімум двох дітей, а максимум трьох. Остапчук раніше повідомляв пресі, що не проти бути багатодітним батьком, тому прихильники вже чекають новину про поповнення. Утім, коли пара планує народити дітей – невідомо.

Полтавська розповіла про маленьких Остапчуків

Нагадаємо, що Володимир Остапчук у 2022 році розлучився вдруге з нотаріусом Христиною Горняк. Пара спільних дітей не мала, однак наразі стоїть питання поділу спільного нажитого майна, де Остапчук збирається жити з третьою дружиною Полтавською.