|
17.11.2023 11:40

Розлученню бути? Потап показав, на кого проміняв дружину Каменських: премʼєрою нової пісні все сказано

Автор: Юлія Ящук

Продюсер та співак Потап давно почав інтригувати фанів новою прем’єрою, утім, знову наштовхнув шанувальників на підозри про розлучення з артисткою Настею Каменських. Що цікаво, саме подружжя обрало мовчазну позицію та наразі не надають жодних коментарів у своїх соціальних мережах.

Потап показав, на кого проміняв дружину Каменських

17 листопада Олексій Потапенко нарешті зміг представити нову пісню “Рай де?” з виконавицею Katarina. Слова треку доповідають слухачам ситуацію, яка спіткала багатьох українських жінок, які з нетерпінням очікують на своїх чоловіків з війни.

За словами Потапа, повномасштабна війна в Україні розлучила багато українських родин, тому це величезна трагедія для кожної люблячої жінки. Співак пояснює, що рай для них – це коли поруч їх коханий. Коли жінка перебуває в розлуці з чоловіком, автоматично ворота в Едем зачиняються.

Однак більшість шанувальників Потапа майже нічого не знають про його напарницю. Katarina займається музикою з дитинства. Її шлях почався з 11 років. Пам’ятає, як з 14 років мріяла стати відомою артисткою, але не могла наважитися на початок власної авторської творчості. Навчалася дівчина в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтва.

Співачка зізналася, що давно знає Олексія Потапенка. Каже, що репер надихає її як продюсер та виконавець пісень. Вона наважилася звернутися до нього за порадою, адже розуміла, що він знається на музиці. Поступово взаємодія в студії переросла до написання пісень, і як підкреслила сама дівчина, трек був написаний не один.

Настя Каменських ніяк не коментує вихід нової музичної роботи чоловіка Потапа, а також не згадала, що до створення її хіта “Зірка в небі” він доклав великих зусиль. Досі залишається таємницею чи розлучилося подружжя, чи переживає чергову кризу у стосунках.