|
17.11.2023 12:09

Міша Кацурін показав дітей, яких взяла на тимчасове виховання “матуся” Дорофєєва: були з татом на знімання

Автор: Юлія Ящук

Влітку цього року новинний простір охопив цікаву інформацію про узаконення стосунків шлюбом відомої української співачки Наді Дорофєєвої та її колишнього друга, ресторатора Міші Кацуріна.

Зауважимо, що ці стосунки в медійному просторі наробили чимало галасу. Почнемо з того, що співачку звинуватили ніби вона розбила сім’ю своєї подруги Даші, яка народила Міші двоє дітей: дівчинку Олександру та сина Івана.

Міша Кацурін та Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва відверто зізналася, що у шлюбі з Володимиром Дантесом вони, останнім часом, жили більше як друзі, аніж подружня пара. Каже, що з Михайлом просто покохали одне одного, тому обманювати себе не було сенсу. Тож, розірвали попередні стосунки, подали на розлучення та з головою занурилися у вир нових стосунків та почуттів.

Утім, розлучення ніяк не має впливати на дітлахів. Даша та Михайло вирішили спільно виховувати двох дітей в любові та турботі, однак вже порізно. До слова, нещодавно ресторатор на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram показав, як проводить час зі своїми дітьми. Дівчинка Олександра побувала з татом на зніманнях, а хлопчик Іван заховався у шафі між куртками.

Міша Кацурін показав дітей, яких взяла на тимчасове виховання матуся Дорофєєва

2-річний Іван посміхався татові в камеру, і своєю посмішкою по-справжньому замилував користувачів Instagram. Дівчинці, імовірно, було трішки нудно працювати з батьком, тому вона лягла на підлогу та спостерігала за татовим робочим процесом.

Міша Кацурін показав дітей, яких взяла на тимчасове виховання матуся Дорофєєва

Варто підкреслити, що Володимир Дантес, який нині зустрічається з Дашею Кацуріною прекрасно поладив з дітьми колишнього подружжя, так само як і Надя Дорофєєва добре ставиться до нащадків коханого Михайла Кацуріна й починає приміряти роль мами, хоч і не своїх дітей.