|
17.11.2023 12:54

В теплих краях з подарованою обручкою на пальці: Ані Лорак похизувалася щастям перед колишнім Муратом

Автор: Юлія Ящук

Мовчунка Ані Лорак отримала негативну славу серед своїх земляків. Співачка після початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі, не прокину рф, не підтримала українців, а також не визнала, що її нинішня “рідна” країна розпочала війну.

Так, співачка переконує, вона проти війни, і закликала зупинити всі воєнні дії лише в березні 2022 року. Зауважимо, що запроданка конкретно не вказала, кому адресовано її заклик, а також ніяким чином не згадала, що саме росія вдерлася в наші українські домівки.

Ані Лорак похизувалася щастям перед колишнім Муратом

Надалі 45 річна російська виконавиця продовжила оприлюднювати дописи, які не несуть ніякої користі та навіть насмілилася заспівати україномовні хіти на своєму ювілейному концерті перед російською публікою.

До слова, нещодавно мовчунка поділилася з російськими шанувальниками прем’єрою нової музичної роботи “Чужі”. У відео Ані Лорак закликала підписників соціальної мережі Instagram слухати її нову пісню на всіх музичних майданчиках. Варто зазначити, що поки український народ переживає нелегкі часи, артистка насолоджується відпочинком в теплих краях з морем, а також хизується обручками.

Так, помічаємо на руці Ані Лорак відразу дві обручки, і можна припустити, що їх подарував саме новий коханий співачки, іспанець Ісаак Віджраку. До речі, поки її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу з нинішньою дружиною Лілією Реус мають розлади в сімейному житті, виконавиця тільки сяє від щастя.

Ані Лорак похизувалася щастям перед колишнім Муратом
Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу закликав українців не допитуватися про його особисте життя. Попросив поважати особисті кордони та зауважив, що завжди обирав мовчазну позицію і зараз обирає мовчати.