|
17.11.2023 16:21

Аліна Гросу забула Романа Полянського і міцно обійняла американця з українським корінням: “Ти не один”

Після 24 лютого Аліна неодноразово критикувалася своїми пошановувачами через недоречність музики про кохання. Зважаючи на отримані зауваження, артистка зробила оголошення, в якому завірила, що на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram не буде інформації про її творчість, але займатися нею вона не перестане, а тому усі бажаючі зможуть доєднатися до новин стосовно її кар’єри в телеграм.

Аліна Гросу презентувала новий кліп

Наприкінці 2022-го артистка переїхала до Сполучених Штатів Америки, але досі запевняє фанатів у тому, що цей переїзд тимчасовий і був продиктований її бажанням навчатися акторської майстерності в Голлівуді. Мовляв, у цій школі не можна прогулювати, а тому вона поки що не має можливості відвідати батьківщину. Роман Полянський, з яким зірка зустрічалпся раніше, був помічений в Москві, і судячи з усього, пара не разом.

Як відомо, чоловік постійно знімався у кліпах акторки і надихав її на нові звершення. Але виконавиця не має проблем у тому, що стосується у виборі нових артистів, які з’являтимуться в її роботах.

Аліна Гросу презентувала новий кліп

Так, нещодавно артистка презентувала нову пісню та відео кліп на неї про підтримку близьких людей. Відеоряд знімали на декількох локаціях, зокрема на Всесвітньовідомій Алеї Зірок і навіть в метро Лос-Анджелеса.

“Зняли роботу лише за 9 годин. Головну роль виконав хлопець-американець, але з українським корінням. За сценарієм він був моїм братом. Ви побачите своєрідний мініфільм, заснований на реальних історіях з життя”

Нагадуємо, що після 24 лютого в мережі неодноразово з’являлися чутки про те, що Аліна Гросу розсталася зі своїм коханим Романом Полянським, з яким раніше планувала весілля і дітей. Артистка тривалий час замовчувала реальні проблеми у стосунках, але після переїзду до Сполучених Штатів заявила, що було великою помилкою робити свій роман публічним. За офіційною версією, на даний момент співачка знаходиться в стосунках, але особистість коханого не розкриває.