|
17.11.2023 23:25

Як виглядає єдиний син Пономарьова? Олександр-молодший має великі блакитні очі та пишну шевелюру

Олександр Пономарьов має репутацію талановитого виконавця, доволі скандальну репутацію, як коханий чоловік та ідеальну, як люблячий батько. Як тато зірка проявив себе неймовірним чином, і зробив це дуже давно. Спершу він став татом для дівчинки Зої. Позашлюбна донька Олени Мозгової усім серцем полюбила вітчима і досі є частиною його сімʼї.

Це дивовижно, зважаючи на той факт, що продюсерка та виконавець давно не спілкуються та мають погані взаємини. У їхньому шлюбі народилася дівчинка Женя. З сестрою Зоєю вона схоже дивовижним чином.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його син Сашко

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його син Сашко

І вже у стосунках з Вікторією Мартинюк Олександр Пономарьов пізнав щастя мати сина. Так, мініатюрна красуня народила йому спадкоємця, який отримав ім’я Олександр. Батьки розлучилися, коли хлопчик був дуже маленьким, але Пономарьов активно займався його вихованням, і зараз усіма можливими способами налагоджує дуже довірливі та теплі стосунки з дитиною. Вони разом подорожують, розважаються, досліджують нові хобі.

Але усю свою вроду Олександр-молодший точно успадкував від матері: великі блакитні очі, довгі вії, повні губи та довгий овал обличчя. Дісталася хлопцю і розкішна кучерява шевелюра пшеничного кольору. Хіба що зростом він точно буде вищим за свою матір.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його син Сашко

Нагадуємо, що в одному зі своїх інтерв’ю Вікторія Мартинюк зізнавалася про те, як намагається виховувати сина від виконавця. Жінка розповіла, що насправді у її колишнього є цивільна дружина. Вона привчає Сашка ставитися до неї з повагою, навіть попри те, що їх не пов’язують жодні родинні зв’язки.

У сім’ї не має бути конфліктів, адже обраниця Олександра Пономарьова – повноправний її член. Артист, до речі, досі не показав кохану. Деякі користувачі схиляються до думки, що нею може бути Марія Яремчук, але у цих пліток немає жодного підґрунтя.