|
18.11.2023 15:45

Після переїзду до США Влад Яма показав, як важко йому живеться в Маямі: без електроенергії і гонорарів

Влад Яма на даний момент являється одним з найскандальніших українських зірок, і отримав він такий статус завдяки втечі до Сполучених Штатів Америки, про яку він мовчав близько декількох місяців. Після 24 лютого зірка не публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, хоча є активним користувачем. Його дружина Ліліана також не робила жодної публікації попри активні заробітки через блог.

Влад Яма поскаржився на життя в Сполучених Штатах

Врешті-решт, за допомогою місцеположення акаунту можна було встановити місцеположення Влада. Instagram вказував на Сполучені Штати Америки, і як виявилося, не брехав.

У травні минулого року артист дав своє перше та єдине інтерв’ю після втечі, в якому зізнався, що дійсно знаходиться за кордоном, активно роздумує на рахунок поповнення в сім’ї, а також бере активну участь у благодійних заходах.

Влад Яма поскаржився на життя в Сполучених Штатах

Влад Яма поскаржився на життя в Сполучених Штатах

За словами Ями, він почувався набагато кориснішим саме за кордоном, де він мав можливість збирати кошти та направляти їх в Україну. Втім, раз за разом українці різко реагують на його висловлювання та рекомендують йому повернутися та захищати свою батьківщину. Хореограф у відповідь не мовчить, тож критика дарма не проходить.

А дістається зірці з найрізноманітніших причин. Наприклад, через його скарги на рахунок поточних подій в Штатах, або навпаки, за демонстрацію радості та щастя.

Днями Влад розповів про те, що був вимушений сидіти без електроенергії два дні. Аварія була спричинена поганою погодою у Флориді. На опублікованій фотографії можна побачити автомобіль ремонтної бригади, яка займалася проблемою. А вже незабаром артист повідомив, що світло повернулось.

Влад Яма поскаржився на життя в Сполучених Штатах. Скріншот особистої сторінки зірки

Очікувано, що незабаром Влад може зіштовхнутися з новою хвилею хейту на свою адресу.