|
19.11.2023 15:06

“Почуття не замінити”: Катя Осадча показала міцні обійми з коханим: мережа бажає тільки щастя в особистому

Автор: Юлія Ящук

В прогресивному світі новітніх технологій людство ладне забувати, що окрім гаджетів та комп’ютерів, за вікном продовжує буяти життя. Знаменита журналістка Катя Осадча новим знімком в мережі намагалася переконати, як важливо не забувати жити поза мережею.

Катя Осадча показала міцні обійми з коханим

Осадча оприлюднила світлину з чоловіком Горбуновим в міцних обіймах, а звернення до своїх шанувальників тільки підтвердило, що між подружжям кохання не згасає ні миті.

“І почуття не замінити. Ще один висновок. Життя поза мережею важливе! І як би нам не полегшували життя технології і як би не створювали віртуальні цікаві світи. Тільки життя поза мережею, те, що ви будете згадувати і переповідати дітям!”, – зазначила телеведуча.

Катя Осадча показала міцні обійми з коханим

До свого союзу Катерина та Юрій мали за плечима перші невдалі шлюби. Осадча у 2001 році вийшла заміж за депутата Олега Поліщука, а через рік у пари народився син Ілля. Вже через три роки Катя та Олег офіційно розірвали свій шлюб. Юрій вперше одружився у 1994 році на артистці балету Людмилі. У 2015 році подружжя розлучилося й, подейкують, саме через появу в житті Горбунова Каті Осадчої.

У 2017 році Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися. Цього ж року у пари народився син Іван, а у 2021 році син Данило.

Нагадуємо, нещодавно Осадча розповіла, чи наважаться вони з чоловіком Горбуновим на усиновлення дитини. Знаменитість зізналася, що зараз не готова до цього відповідального кроку, оскільки в Україні діє недосконала система. Вона вважає, що охочим взяти малюка з дитячого будинку доведеться зіштовхнутися з бюрократією.