|
24.11.2023 14:07

Надія Матвєєва одягла малечу потепліше і влаштувала їй зимову казку: “Перший сніг Люсі” (Відео)

Автор: Юлія Ящук

У Надії Матвєєвої дуже добре серце, оскільки вона допомагає пухнастим друзям знайти житло та люблячу сім’ю. Так, під своє тимчасове крило знаменита ведуча взяла дівчинку Люсі, яка мала неабиякі проблеми зі здоров’ям.

Надія Матвєєва одягла малечу потепліше і влаштувала їй зимову казку

Собаку знайшов небайдужий військовий прямісінько в лісі й відразу вирішив допомогти крихітці. В той же вечір малечі було надано всю необхідну допомогу, тож почався активний процес лікування.

Надія Матвєєва вирішила не тільки підтримати службу порятунку тварин, яка розпочала процес допомоги Люсі, а й взяти її на тимчасове опікування, оскільки сама знаменитість вже має свого друга, теж собаку, на ім’я Семі.

Кожним новим дописом в соціальній мережі Instagram телеведуча нагадує прихильникам, що Люсі чекає на нових “батьків”, які нададуть прихисток, подарують любов, ніжність та теплоту.

Зокрема, телевізійниця знову замилувала користувачів мережі новим відео, нагадавши, що дівчинка досі під її опікою. На ньому Люсі, як справжня дитина, раділа великій кількості снігу, бігала та гралася. Надя Матвєєва одягнула собаку в теплий синій костюмчик, аби малеча не тільки стильно виглядала, а й не замерзла.

Нагадуємо, що телеведуча Надія Матвєєва має єдиного сина Владислава від першого чоловіка, з яким познайомилася в студентські роки. Всього знаменитість була заміжня двічі, і обидва шлюби довели її до розлучення. Наразі 55-річна жінка перебуває у стосунках з коханим, який на 20 років молодший за неї. Зізнається, що спочатку її бентежила така різниця у віці, але згодом наважилася поринути у відносини та закрити очі на неприйняття мами та сина.