|
24.11.2023 16:58

Діви теж носять шапки: Тіна Кароль, Настя Каменських, Злата Огнєвіч і Леся Нікітюк утеплили шевелюру (ФОТО)

Хто як не зірки можуть показати світу, що будь-який образ можна доповнити шапкою і залишатися при цьому модними, і в той самий час абсолютно здоровими.

Велика кількість жінок відмовляється носити теплі головні убори по ряду причин. З ними важко створити хорошу зачіску, яка не зі псується після того, як ви увійдете в приміщення, візуально шапка може змінювати овал обличчя, виділяти форму голови і навіть просто приносити дискомфорт. Але можливо це через незнання того, як можна носити головні убори?

Настя Каменських

Настя Каменських у шапці

Знаменита українська співачка Настя Каменських має неймовірну шевелюру, яку здавалося б просто гріх ховати за головними уборами. І тим не менш, зима диктує свої умови. Зірка береже свої вушка і віддає перевагу спортивним шапка, які перетворюють її образи на своєрідний хіп-хоп. Не важко здогадатися, від кого вона перейняла цей смак.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк у шапці

Леся Нікітюк зазвичай одягає або чорну шапку з підворотом, або ж віддає перевагу пухнастим панамкам. Такий вибір аргументується дуже просто: Леся здебільшого орієнтується на свій спортивний стиль, видовжений овал обличчя та рівне волосся.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у шапці

Українська поп-діва може похизуватися неабиякою любов’ю до головних уборів. Вона обожнює хустки, шалі, одягає різноманітні кепки, картузи і навіть зимові навушники. Звісно, артистка не проходить повз шапок, які також можуть добре доповнити її образ.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч у балаклаві

Злата, судячи з усього, вирішила трохи поекспериментувати зі своєю зовнішністю і взагалі віддала перевагу балаклаві, яка варто відмітити, набагато тепліша за усі можливі головні убори. І звичайно, вона їй неймовірно пасує, адже може щось не підійти такій красуні?

Втім, безліч зірок все одно намагається фотографуватися без шапок, або поставати перед камерою з розкішними локонами та ідеальним макіяжем, який не порушується через резинку виробу.