|
24.11.2023 21:58

Переплюнула дружину Григорія Решетніка: Наталія Островська показала, як виглядає після пологів (ФОТО)

Декілька місяців тому знаменита українська телеведуча Наталія Островська повідомила про те, що виношує свого первістка. Звісно, не було сумнівів у тому, що вона піде у декретну відпустку і незабаром глядачі не побачать зірку на екранах.

Зважаючи на те, що у колективі ТСН працюють у кадрі здебільшого жінки, це не стало якимось сюрпризом для аудиторії, яка вже звикла до подібного. Хоча втрата добре знайомих облич все ж таки доволі некомфортна.

Не так давно з екранів пішла Лідія Таран, яка 2 роки вже знаходиться за кордоном.

Наталія Островська показала, як виглядає після пологів

Наталія Островська показала, як виглядає після пологів

Наталія Островська, не дивлячись на своє цікаве положення, працювала постійно, і великий живіт їй не заважав. Ба більше, знаменитість навіть ставала на підбори, що здається просто нереальним і вкотре продемонструвало високий професіоналізм журналістки.

Після виходу у відпустку Наталія не обривала зв’язку зі своїми фанатами та продовжувала показувати своє життя на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І навіть після пологів не залишила своїх шанувальників без новин.

Одразу після того, як на світ з’явилася її донечка, Наталія Островська показала її маленьку ручку з біркою, а також опублікувала своє фото, яке було зроблено одразу після народження маленької красуні.

Варто відмітити, що Наталія Островська виглядала просто фантастично, не дивлячись на те, через що їй довелося пройти. Хоча у коментарі до фотографії вона вказала, що пологи пройшли дуже добре і в неї з’явилося бажання повернутися до її лікарів за другим малятком.

Наталія Островська показала, як виглядає після пологів

Неймовірним виглядом одразу після народження дитини раніше могла похизуватися хіба що дружина Григорія Решетніка Христина, яка на даний момент є багатодітною і завжди дивувала своїх підписників тим, як швидко вона не тільки відновлювалася від чергових пологів, але і як приходила до форми. Вже через декілька місяців вона демонструвала неймовірні зміни у її фігурі, що звичайно мотивувало інших жінок на активне заняття спортом, а також догляд за собою.