|
25.11.2023 23:30

Як виглядають усі діти Святослава Вакарчука: доросла та освічена красуня, і двоє зовсім крихітних малюків

Святослав Вакарчук та його колишня дружина Ляля були разом понад 20 років. Коли в них закрутився роман, жінка вже мала доньку від першого шлюбу з відомим перукарем-стилістом Володимиром Тарасюком. Втім, просто неодноразово схилялися до думки про те, що дівчинка могла народитися і від Святослава. Тим не менш, ніколи підтвердження цим чуткам не було.

Діані вже 30 років. Вищу освіту Діана отримувала у Київському інституті міжнародних відносин (КІМВ) при університеті ім. Т.Г. Шевченка. Але цього було мало і дівчина прийняла рішення рухатися далі, і взяла нові цілі. 7 років тому Ляля та Святослав відправили її на магістратуру до Великобританії. Діана навчалася 2 роки в Ноттінгемському університеті, де вивчала індустрію моди з міжнародної точки зору та аналізує моделі управління відомих модних брендів, а також концепції підприємницької моди.

Святослав Вакарчук розповів про усіх своїх дітей від різних жінок

Святослав Вакарчук розповів про усіх своїх дітей від різних жінок

2021-го стало відомо, що Святослав та Ляля розлучаються. І це при тому, що не так давно ходили чутки, що вони нібито нарешті офіційно розписалися. Підозри на рахунок того, що могло стати причиною погіршення стосунків були найрізноманітнішими, але вже через 2 місяці зʼясувалося, що у Святослава є крихітний син.

Імовірною матір’ю хлопчика вважали продюсерку Євгенію Яцуту. І дана інформація незабаром підтвердилася. Коли жінка вдруге вийшла в люди з круглими животом, який очевидно говорив про її вагітність, Святослав Вакарчук наважився на повідомлення про те, що в нього очікується ще одна дитина. Незабаром народилася красуня Соломія. Вже тоді в Україні настали темні часи.

Святослав Вакарчук розповів про усіх своїх дітей від різних жінок

Малюків Святослав принципово не показує публіці. Власне, і можливості запросити до себе журналістів в нього немає. Після 24 лютого зірка здебільшого знаходиться у гастролях і майже не буває вдома, що його неймовірно засмучує. Однак Вакарчук завжди говорить про те, що довелося розставити приорітети таким чином, щоб його діти мали світле майбутнє.