|
26.11.2023 13:06

В режимі інкогніто: Горбунов показав нове фото з коханою – одягли окуляри та чорний одяг, аби не впізнали

Автор: Юлія Ящук

Зірки українського шоу-бізнесу теж люди, які інколи хочуть побути в тиші, наодинці із собою або коханою людиною. До слова, знаменитий телеведучий Юрій Горбунов поділився з прихильниками новим романтичним кадром з дружиною Катериною Осадчою.

Пара засвітилася на вулицях культурного Львова в чорному верхньому одязі та в чорних окулярах. Лише біла шапка Осадчої додала трішки іншу палітру кольорів на знімку. Схоже, що подружжя мало меті насолодитися містом в компанії одне одного, без викриття їхніх відомих персон.

Горбунов показав нове фото з коханою

Варто нагадати, що саме Катерина Осадча подарувала чоловіку Горбунову щастя батьківства. З першою дружиною Людмилою шоумен розлучився у 2015 році. Понад 20 років пара прожила пліч-о-пліч, утім, спільних діточок так і не мала.

У 2017 році новинний простір сповістив пересічних громадян про шлюб Осадчої та Горбунова. І що цікаво, ширяться чутки, що саме вона повпливала на прийняте рішення чоловіка розірвати свій перший союз.

У лютому цього ж року Катя подарувала Юрію первістка Івана, а у 2021 році на світ з’явився другий син подружжя Данило. Шоумен зізнається, він відчуває всю відповідальність перед синами як батько. Головна мета, яку поставив Горбунов – щасливі діти.

Юрій Горбунов та Катя Осадча зі своїми дітьми

За словами телеведучого, їхня родина намагається укріплювати свої зв’язки спільними моментами, розмовами, спільними захопленнями. Вчить нащадків справжньої дружби, поваги до інших та вірності своїм принципам.