|
26.11.2023 16:14

Дружина Ткача замилувала мережу новим відео з донькою: показала, як виросла та її таланти – копія батька

Автор: Юлія Ящук

Затяжні тривоги та недоспані ночі впливають на емоційний та фізичний стан українців. Дружина шоумена Юрія Ткача Вікторія оприлюднила відео виконання пісні своєї доньки, яка зазначила, що наші захисники неодмінно здолають росіян.

Дівчинка, попри тривогу, була сповнена оптимізму та віру у краще, тому уявила, що в руках тримає мікрофон й в хорошому настрої почала співати. Шанувальники пари вже не раз коментували, що Ліза дуже схожа на зіркового батька і ззовні, і характером.

Дружина Ткача замилувала мережу новим відео з донькою

Варто взяти до уваги, що Юрій та Вікторія виховують доньку у любові, підтримують її захоплення, дозволяючи проявляти свої таланти, для підписників блогу мами. Здавалося, що сімейне життя пари наповнене теплотою та гармонією, утім, до народження дитини вони думали про розірвання свого союзу.

В інтерв’ю для програми “Неймовірна правда про зірок” Ткач розповів, що він та його кохана заговорили про розлучення через рік після весілля. Однак шлюб врятували дві смужки на тесті дружини, які зробили їх невимовно щасливими.

Дружина Ткача замилувала мережу новим відео з донькою

Друга криза у шлюбі пару настигла під час пандемії коронавірусу. Подружжя весь час перебувало разом і на деякий період вони вирішили пожити окремо. Вікторія з донькою Лізою поїхали в місто Дніпро до батьків, тож у Юрія була можливість подумати про свою поведінку. Усвідомивши, що він не може без родини, гуморист зібрався і поїхав забрати рідних додому. Більше Ткачі з подібними кризовими ситуаціями у стосунках не стикалися.