|
27.11.2023 13:59

Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту Стамбула: поки колишня Лілія Реус в Ірландії

Здавалося, не так давно колишній чоловік Ані Лорак Мурат нарешті знайшов своє щастя: бізнесмен одружився з красунею на ім’я Лілія Реус, відіграв розкішне весілля, рушив у медовий місяць разом з новоспеченою дружиною та дітьми. А вже через 4 місяці надійшла новина про його імовірне розлучення.

Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту

Що саме сталося між подружжям достеменно невідомо, але плітки плавно переростають у факт: Мурат та Лілія не разом більше місяця і навіть не бачаться. Поки бізнесмен перебував в Туреччині його дружина знаходилася в Україні, але тільки-но чоловік повернувся, як його благовірна рушила до Ірландії.

Обидва не хочуть коментувати усе, що відбувається між ними і навіть не підтверджують факт розставання, хоча він доволі очевидний.

Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту

За офіційною версією, підприємець знаходився на своїй батьківщині через стан здоров’я. Він пройшов через операцію, а також необхідну реабілітацію. Той факт, що благовірної не було поруч у даному контексті ще більш підозрілий.

Власне, і свої вечори Мурат проводить у самотності. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, на яких показав, як дивиться кіно.

Мурат Налчаджиоглу продемонстрував палкі поцілунки в аеропорту

Примітно, що Налчаджиоглу обрав одне з найпопулярніших турецьких кіно, в якому головні ролі дісталисяки Киванчу Татлитугу та Берен Саат. У кадрі пара цілується в стамбульському аеропорту. Судячи з усього, бізнесмен обрав саме романтичний фільм.

Нагадуємо, що Мурат є колишнім чоловіком Ані Лорак, з якою розлучився 2018-го. Офіційна причина розлучення — численні зради бізнесмена у шлюбі. Останньою краплею для Кароліни стали фотографії з його обіймами з іншими жінками, які потрапили до вільного доступу в мережі. У екс-подружжя підростає спільна донька Софія, якій на даний момент 12 років.