|
27.11.2023 16:07

41-річний Влад Яма розмістився з речами біля гаража і вразив виглядом: життя в США заграло іншими фарбами

Про свою еміграцію Влад Яма мовчав достатньо довго. Після 24 лютого хореограф виходив на зв’язок, але не повідомляв про своє місцезнаходження, публікуючи здебільшого архівні фотографії, що були зроблені в Києві, таким чином створюючи враження, ніби він перебуває вдома.

Насправді ж правду встановити було дуже легко: у даних акаунту артиста в соціальній мережі Instagram було вказано місцеположення — Сполучені Штати Америки. Лише через 4 місяці Влад дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому зізнався, що виїхав якраз 24 лютого. Мовляв, зробив це цілком легально, ще до того, як чоловікам заборонили виїзд.

До даної розповіді поставилися зі скептицизмом як його зіркові колеги, так і шанувальники. Зокрема Євген Кот заявив, що фізично було неможливо дістатися кордону за такий короткий час.

41-річний Влад Яма розмістився з речами біля гаража

41-річний Влад Яма розмістився з речами біля гаража

Ямі діставалося і після оголошення факту міграції. Здебільшого чоловіка критикували за такий собі закордонний патріотизм. Натомість Влад заявляв, що відчуває себе набагато кориснішим в Сполучених Штатах Америки, де він має можливість зібрати велику кількість коштів та направити на благодійність. До речі, хореограф неодноразово називав числа, і його внесок вираховується десятками тисяч доларів.

Зараз артист займається благодійністю не так інтенсивно, як раніше. Втім, про співвітчизників не забуває. Наприклад, нещодавно він показав на своєму акаунті екіпірування, яке придбав в Америці, і яке також відправиться до України. Цікаво, що фотографія була зроблена біля гаражу, посеред вулиці.

41-річний Влад Яма розмістився з речами біля гаража

Подейкують, що хореограф вже не повернеться на батьківщину. Влад і раніше говорив про те, як мріє переїхати до Сполучених Штатів Америки, але, мовляв, заважає кар’єра, яка влаштована в Києві. Зараз же він має серйозні репутаційні проблеми, і як поговорюють в шоу-бізнесі, йому немає жодного сенсу покидати влаштоване життя за кордоном.