Рубрики: Фото та відео
30.11.2023 13:51

“Надуті” губи та прикраса у вигляді хрестика: донька Олі Фреймут Мітчелл показала, як стала виглядати в США

17-річна донька української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл продовжує поширювати кадри, як змінилася за час життя в США. Дівчина не реагує на хейт в мережі й продовжує самовиражатися.
Поділитися

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут останнім часом все більше пропагує етикет. Вона вчить правильним манерам, як красиво та грамотно говорити й поводитися у суспільстві.

Такий образ вихованої, стриманої та скромної Ольги дещо суперечить її старшій доньці Златі Мітчелл. Дівчина, попри гнівні коментарі з приводу її зухвалих образів та нібито відвертої поведінки, не стримується у самовираженні та продовжує ділитися новим контентом.

Злата Мітчелл та Ольга Фреймут

Зокрема, під приціл уваги потрапило нове фото Злати Мітчелл, де вона зблизька показала свої пишні губи, на яких любить робити акцент та ланцюжок з хрестиком. Зауважимо, що її блог в соціальній мережі Instagram містить безліч світлин з відкритими образами, які не завжди приходяться до смаку підписникам.

Злата Мітчелл показала, як стала виглядати в США

У спілкуванні зі своїми фоловерами Злата Мітчелл раніше зізнавалася, що бачить своє подальше життя в Каліфорнії. Вона не проти, аби її майбутні діти провели якусь частину свого дитинства в Україні, однак сама ж, імовірно, повертатися додому не планує.

Нагадаємо, що батьком Злати є британець Ніл Мітчелл. З ним телеведуча познайомилася, бувши у Лондоні. Своїми галантними манерами він затьмив розум майбутній зірці, утім, при спільному побуті тієї поведінки ніби й не було. Зараз Фреймут взагалі не розуміє, що їй могло подобатися в тому чоловікові, проте вона завжди завдячуватиме колишньому за старшу доньку.