|
30.11.2023 21:59

37-річна Іванна Онуфрійчук показала свого малюка: чоловік-мільйонер ніжно обійняв крихітку з великими очима

Не дивлячись на свою неймовірну зовнішність, а також талант та заробітки Іванна Онуфрійчук зовсім не поспішала будувати свою сім’ю. Зірка робила це так би мовити по європейським стандартам. У 35-річному віці вона вийшла заміж, і лише зараз задумується про дитину. Власне, минулого року вона дала ексклюзивний коментар, в якому зізналася, що вони з чоловіком планують поповнення в родині.

Іванна Онуфрійчук та її чоловік показали третього члена родини

Іванна Онуфрійчук та її чоловік показали третього члена родини

Про обранця зірки майже нічого невідомо. Мільйонер з Казахстану не розкриває навіть свого прізвища. Телеведуча та її обранець зіграли неймовірне весілля спочатку на Мальдівах, а потім в Україні, і здавалося б зробили це на дуже широку ногу. У своєму блозі Іванна також активно показує їхні особисте життя, побут, тощо. Однак на рахунок бізнесмена насправді в мережі мінімум інформації.

Дивовижним чином Іванні, як контент-мейкеру вдається заповнити цю пустоту у контенті. Наприклад, нещодавно вона присвятила низку stories своєму улюбленцю Персику. З котом фанати зірки знайомі дуже давно, адже вона неймовірно до нього прив’язана.

Тваринка після весілля залишилася жити в київській квартирі. Іванна зовсім не планувала покидати свій дім і жила так би мовити на дві країни. Возити разом з собою кота вона просто не могла.

Але після 24 лютого постало гостре питання: необхідно було забрати його до Швейцарії. Саме заради пухнастика зірка подолала тисячі кілометрів і не побоялася жодної небезпеки. Все заради того, аби забрати свого члена родини.

Зараз рудий кіт щасливо живе зі своєю володаркою та її обранцем. З Алмазом він поладнав не одразу, але зараз охоче лежить у нього на руках, наче справжнє немовля, дивиться на нього великими очима з ніжністю та теплотою.

Іванна Онуфрійчук та її чоловік показали третього члена родини

Нагадуємо, що на даний момент Іванна Онуфрійчук активно займається благодійністю, а також допомагає українським жінкам з переїздом до Швейцарії. Зокрема, телеведуча жорстко відповідає на критику своєї поведінки, коли її звинувачують у тому, що вона втекла.