|
01.12.2023 11:33

Вже з іншим: Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з Потапом показалася в обіймах іноземця – щаслива

Автор: Юлія Ящук

Розмови про розлучення відомого українського подружжя не вщухають й нині. Ба більше, зіркова пара разом з’явилася в Маямі на спілкуванні з пресою, аби розповісти та ще більше популяризувати нову пісню виконавиці “Tu y Yo”. Таким чином Потап та Каменських намагаються знову удавати, що вони разом як пара, а в їхніх стосунках нібито все гаразд.

Настя Каменських та Олексій Потапенко

На особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram помічаємо чимало дописів з журналістами та іншими працівниками медіа. Зокрема, співачка представила публіці журналіста, який брав в артистки інтерв’ю на початку повномасштабної війни. Імовірно, виконавиця рада бачити чоловіка, оскільки завдячує за надання майданчика, аби розповісти правду про Україну.

“Саме з ним було одне з перших інтерв’ю, коли почалося повномасштабне вторгнення в Україну і я дуже вдячна за надання майданчику, щоб розповісти про Україну”, – зазначила Каменських.

В каруселі помічаємо прикріплений фрагмент з того самого інтерв’ю, яке співачка надала журналісту з відчаєм в очах, страхом та прагненням, аби світ знав всю правду. До речі, поруч з Каменських в той час сидів та підтримував її чоловік Потап.

Нагадуємо, розмови про розлучення Насті Каменських та Олексія Потапенка започаткував український блогер Богдан Беспалов 31 березня цього року. Він заявив, що подружжя не живе разом та перебуває на стадії розлучення. Пара усіляко спростовувала всі чутки та запевняла, що інформація не є правдивою.