|
02.12.2023 13:10

Бере у неї речі, а вона і не проти: Оля Полякова показала, як створила образ з одягу 18-річної доньки Маші

Автор: Юлія Ящук

Зручно, коли зі своєю мамою можна бути на одній хвилі, обговорювати секрети та навіть носити один одяг. Полякова не приховує, що вона завжди горою стоятиме за своїх дітей, тому на її підтримку та допомогу, доньки завжди можуть розраховувати.

Оля Полякова зі своїми доньками

Оля та її старша донька виглядають так, ніби вони дві сестри, оскільки прихильники тільки й коментують неймовірну схожість у їхніх зовнішностях. Цього разу виконавиця показала, як зручно, коли маєш можливість взяти речі та взуття у своєї дитини й виглядати так само розкішно. Каже, що того вечора її лук склала Маша й, судячи з усього, зіркова мама залишилася задоволеною.

На співачці помічаємо чорний костюм, чорні туфлі, а дочка Полякової обрала чорну вечірню сукню з розрізом на нозі та босоніжки такого ж кольору. Саме такі образи Оля та Маша обрали, аби сходити на вечерю.

Оля Полякова показала, як створила образ з одягу 18-річної доньки Маші

Зауважимо, що відпочинок артистки та її старшої доньки не обійшовся без неприємностей. Річ у тім, що днями Оля Полякова вимушена була звернутися за допомогою до лікарів, адже Маші стало зле. В дівчини виявили жовчнокам’яну хворобу. Виконавиця припустила, що причиною погіршення здоров’я могло стати неправильне харчування дочки під час життя у Великій Британії.

До речі, лікуванням Маші займався лікар Сейф, котрий розмовляє російською та добре розуміє українську мову, оскільки здобував освіту у місті Суми. Допомогла знайти такого фахівця їхня страхова компанія.