|
03.12.2023 12:34

Могилевська на тлі чуток про вагітність заховала округлий живіт та поділилася радістю: “Найбільша мрія”

Автор: Юлія Ящук

Наталія Могилевська є зіркою з великим серцем та душею, оскільки після початку повномасштабного вторгнення заходилася допомагати багатьом постраждалим від війни, а тепер хоче дарувати радість ще й українським дітям.

В дописі у соціальній мережі Instagram артистка розповіла про свою нову різдвяну пісню, заспівавши її в живу, а також в описі, зазначивши, що розігрує приз. Знявши відео під кусочок треку Могилевської, є шанс виграти фотокамеру. Таких щасливчиків буде 5.

Каже, що найбільша мрія українців сьогодні – зустріти Різдво вдома із сім’єю. Побажала всім пересічним громадянам, аби вона нарешті здійснилася. В кінці допису Могилевська попросила підтримки фоловерів у вигляді репостів, коментарів та вподобайок, оскільки досі її особиста сторінка в бані.

Зауважимо, що новий образ виконавиці у відео наштовхує на ряд підозр про її вагітність. Шанувальники думають, що під одягом вільного крою Наталія приховує свій округлий живіт. Утім, Могилевська запевняє, вона не носить під серцем первістка, але дуже цього хоче.

Наталія Могилевська

Розповіла, що зустріла нове кохання, відчула, що хоче народити та впевнена, дасть майбутній дитині багато тепла, любові та всю свою життєву мудрість. Для такого усвідомлення зірка не приховує, що достатньо пережила, пропрацювала багато психологічних моментів, і тепер з впевненістю може сказати – вона дуже закохана, щаслива та хоче стати мамою.

Нагадуємо, нещодавно зірка випустила пісню “Я повертаюсь” та відеороботу на неї, в якій показала щемливі кадри повернення українців додому. В кліпі артистка дала волю емоціям у вигляді плачу та крику. Шанувальники високо оцінили роботу Могилевської, оскільки наразі ці відчуття знайомі майже кожному, хто знову опинився на рідній землі.