|
06.12.2023 09:08

Щаслива Каменських не приховала округлий живіт в обтислій сукні: “Ціную кожен момент” – натяк на вагітність?

Автор: Юлія Ящук

Останнім часом відоме українське подружжя Насті Каменських та Потапа особливо прикуте до уваги шанувальників та преси, оскільки чутки про їхнє розлучення досі не вщухають. Одні переконані, що парочка приховує розлади в сімейному житті та таємне розірвання союзу, інші навпаки, намагаються вірити офіційній інформації від самих зірок та навіть пророкують артистці вагітність.

Каменських не приховала округлий живіт в обтислій сукні

Зокрема, одна з нових світлин Каменських, яку вона поширила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram тільки підкинула дров у багаття. Нібито обтисла сукня добре підкреслила округлий живіт співачки, який притаманний раннім термінам вагітності. Але варто нагадати, що артистка заявляла публіці, що на появу первістка не чекає, утім, дуже цього хоче. Переконала, що таку радісну новину приховувати від фанатів не стане.

Каже, що про її вагітність говорять вже багато років, а все через фігуру знаменитості, адже вона то худне, то знову повертається до пишних форм. Наразі Настя Каменських активно займається спортом, і вже бачимо колосальні зміни.

Нагадуємо, з березня 2023 року активно шириться інформація про розлучення Каменських та українського репера й продюсера Олексія Потапенка. Блогер Богдан Беспалов заявив, що пара не живе разом та збирається розлучитися. Причиною цьому, за його словами, є зради з боку чоловіка. Згодом повідомив, що співачка веде переговори з великим лейблом, аби остаточно розірвати всі зв’язки з Потапом. Так це чи ні, гадаємо, що незабаром всі дізнаються.