|
07.12.2023 10:08

Остапчук з мамою на кухні, а Полтавська з татом в залі: шоумен вивіз молоду дружину з Києва до батьків

Автор: Юлія Ящук

Після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році, Володимир Остапчук представив публіці нову кохану, яка молодша за нього на 16 років. Познайомилася майбутня пара в Інтернеті, коли шоумену заблокували його Instagram, а дівчина допомогла відновити доступ до сторінки.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Цікаво, але Катерина за таку послугу жартома попросила у Володимира знижку на проведення її весілля, навіть не підозрюючи, що чоловік, котрого покохає писав повідомлення їй в той момент.

До того ж Катерина Полтавська, схоже, що знайшла спільну мову з батьками ведучого, не один раз завдячувала їм за виховання такого прекрасного сина, а цього разу вирішила зробити їм сюрприз та приїхати з Володимиром в Умань без попередження.

Шоумен вивіз молоду дружину з Києва до батьків

До слова, ведучий Володимир Остапчук показав, як провели час з молодою дружиною в його батьків. Розповів, що він допомагав мамі накривати на стіл, а в цей час Катерина з татом сиділи в телефонах. Батько зірки не відстає від модних тенденцій, а тому мав питання до невістки по TikTok.

Шоумен вивіз молоду дружину з Києва до батьків

Гадаємо, що сюрприз Володимира та його нової дружини Катерини таки вдався. Мама з сином Остапчуком накрили на стіл, і родина змогла посидіти в тихому та затишному колі, спілкуючись.

Шоумен вивіз молоду дружину з Києва до батьків

Нагадуємо, 4 жовтня пара відсвяткувала першу річницю стосунків. В соціальній мережі Instagram вони зворушливо привітали одне одного з особистим святом. Варто зазначити, що цього дня колишня дружина Остапчука Христина Горняк відзначила дату офіційного розлучення з шоуменом, тому шанувальники припустили, що Володимир зраджував їй у шлюбі, вже бувши з Катериною.