|
09.12.2023 14:04

Остапчук показав раритет з дитинства: зірка виріс в звичайних умовах без розкоші – таке є майже у кожного

Автор: Юлія Ящук

Володимир та Катя, за її ініціативи, вирішили не попереджати маму зірки про свій приїзд, а повідомити про це лише його батька. Тому, родина медійного чоловіка провела свято Миколая не сама, а в компанії сина та невістки.

Днями Катерина Полтавська висловилася, що думає про свою свекруху. За її словами, Інна Володимирівна – свята жінка. У рідному домі свого зіркового чоловіка вона не займалася хатніми справами, не накривала на стіл, а мала змогу відпочивати та сидіти в гаджеті. Утім, Катя припустила, що, можливо, мама Володимира просто не говорить правду, що про неї думає.

До слова, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ведучий Остапчук оприлюднив відео того, що було або є у ваших мам, бабусь та інших рідних вдома. Володимир показав мамин сервіз, який зберігається у серванті й поцікавився у підписників, чи є щось знайоме з показаного асортименту посуду.

Остапчук показав раритет з дитинства

Справді, достатньо українських господинь обожнюють зберігати сервізи в сервантах для особливих випадків чи свят або просто займаються їх колекціонуванням.

Нагадуємо, після розлучення з Христиною Горняк у 2022 році, шоумен Володимир Остапчук представив публіці нову дівчину, журналістку Катерину Полтавську, яка на 16 років молодша за чоловіка. Спочатку різниця у віці бентежила ведучого, однак потім зрозумів, що кохана дуже мудра.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

За словами Каті, спочатку “метеликів” в животі вона не відчула. Крім того, особистим життям Володимира вона ніколи не цікавилася, а тому не знала про його скандальне розлучення з першою дружиною Оленою Войченко. Переконує, що зараз їй відомо більше ніж знає публіка, і вірить, що чоловік не повторюватиме помилок з минулого.