|
09.12.2023 15:03

Дід Мороз Горбунов подарував щастя дітям та зробив благу справу: розважив маленьких пацієнтів на свято

Автор: Юлія Ящук

Про свій візит телеведучий розповів своїм підписникам в соціальній мережі Instagram. Горбунов завітав в клініку Охматдит до маленьких пацієнтів, аби подарувати відчуття свята Миколая. Кожна дитина, яка перебуває на лікуванні веде боротьбу за своє здоров’я.

“До Дня Святого Миколая завітав в клініку Охматдит, у якому кожен маленький пацієнт – справжній герой, що веде важку боротьбу за своє здоров’я”, – зазначив Горбунов.

Юрій каже, що радий подарувати святковий настрій і хоч ненадовго, але відірвати від негативних думок. Подякував дітям за їхні приємні слова, за сміливість та за те, що вони – справжні герої. Привітав користувачів мережі з Днем Святого Миколая та подякував всьому персоналу клініки за те, що присвятили своє життя благородній справі.

Горбунов подарував щастя дітям та зробив благу справу

Утім, не всіх користувачів мережі розчулив новий допис та вчинок шоумена Горбунова. Деякі з підписників почали висловлюватися з приводу того, чому він обрав костюм Діда Мороза в День Святого Миколая та ще й приплів сюди Снігуроньку. На гнівні коментарі Юрій вирішив не реагувати.

Нагадаємо, нещодавно телеведучий розповів про завершення знімань святкового проєкту “Різдво. Ти не один”, в якому взяла участь і дружина Катерина Осадча. На прем’єру українцям варто очікувати 24 грудня о 21:00 на 1+1 Україна.

Горбунов розповів, що на глядачів чекають найтепліші емоції, максимум радості, родинний затишок та віра в диво. Команда доклала максимум зусиль, аби в цей тривожний час громадяни змогли перемкнути свою увагу на щось світле та позитивне.