|
12.12.2023 09:09

“Морж Семенович”. Полякова показала 61-річного чоловіка: вуха стирчать у різні сторони, а шкіра червона

Як відомо, декілька років тому Оля Полякова разом зі своїм чоловіком та дітьми перебралася до заміської резиденції, яку доволі довго будувала. Якщо раніше родина здебільшого проживала у місті, у зв’язку з діяльністю обидвох зіркових батьків, то пізніше обставини складалися таким чином, що проживання в маєтку було набагато привабливішим для сімейства.

Оля Полякова показала, як її чоловік Вадим загартовується взимку

Оля Полякова показала, як її чоловік Вадим загартовується взимку

Після 24 лютого Вадим перебував у ньому один. Чоловік, попри можливості виїхати, адже у 2022-го йому виповнилося 60, вирішив залишитися та боронити Батьківщину.

Звісно, на повернення своїх дівчат він чекав з нетерпінням, і таки отримав бажане 2023-го, коли його старша спадкоємиця Маша повернулася з британського коледжу та прийняла рішення вступити до Київської консерваторії. Вдома немає тільки Аліси, яка навчається в англійському інтернаті. Дівчинка дуже хоче потрапити додому, але батьки поки що не дозволяють їй через небезпеку.

І безумовно, назад вона хоче не тільки через любов до України, але і через батьків, які створюють добру сімейну атмосферу. Цю енергетику можна відчути навіть через відеоролики, які Оля Полякова публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, нещодавно вона показала, як її чоловік Вадим загартовується взимку в озері, яке знаходиться біля їхнього маєтку.

Оля Полякова показала, як її чоловік Вадим загартовується взимку. Скріншоти особистої сторінки зірки

Спочатку на кадрах Вадим постав у шапці, яка притисла його вуха таким чином, що вони почали стирчати в різні сторони, у зимовому жилеті, чоботах та домашніх штанях. А після вже показала, як він купається у холодній воді. Фотографія була зроблена з деревʼяного пірсу.

На той момент Вадим встиг значно почервоніти через низьку температуру. Загартовуватися він вирішив без своєї улюбленої шапки, яку зазвичай не знімає.