|
14.12.2023 10:29

“Навіщо такі кадри ховати”: колишня Остапчука Горняк показала в обтислій сукні, що втратив шоумен (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Христина Горняк після шлюбу, а потім після новини про розлучення з ведучим Остапчуком, стала активно вести особистий блог в соціальній мережі Instagram. Зокрема, шанувальники при нагоді не оминають й тему розпаду її союзу з шоуменом, оскільки колишнє подружжя причину розставання не повідомило.

Однак, якщо здається, що ця історія завершилася тихо та без публічних з’ясувань стосунків, то дещо не так. Христина намагалася домовитися з Остапчуком, аби поділити спільний будинок мирно, який вони придбали в котеджному містечку Золоче Прованс, утім, шоумен на комунікацію з колишньою дружиною не йде. Горняк заявила, що не збирається залишати свою частину майна, але наразі це питання поставила на паузу.

Христина Горняк та Володимир Остапчук

Поки до теми поділу спільної нерухомості нотаріус не повертається, але продовжує дивувати шанувальників історіями з власного життя та світлинами у блозі в соціальній мережі Instagram. До слова, Христина оприлюднила новий допис з прикріпленими фото, де вона позувала в короткій чорній сукні та в туфлях на шпильці.

Горняк трішки присіла, аби добре підкреслити свої стрункі ноги. Варто зазначити, що блогерка на 37 років має розкішний вигляд, і це запримітили майже всі підписники її сторінки.

Нагадуємо, після розлучення з Христиною Горняк у 2022 році, Володимир Остапчук представив публіці нову дівчину, яка на 16 років молодша за нього, журналістку Катерину Полтавську. Пара 4 жовтня відсвяткувала першу річницю стосунків. Шоумен переконує, що щасливий і нарешті зустрів своє справжнє кохання.