|
18.12.2023 12:03

“Колядуєм”: 57-річний Павлік показав 2-річного сина від молодої дружини, який може піти його стопами

Автор: Юлія Ящук

Артист Віктор Павлік за свої 57 років отримав не тільки реалізацію та популярність в обраній сфері дільності, а й багатий життєвий досвід. У 2020 році співак одружився вчетверте. Його дружиною стала концертна директорка Катерина Репяхова, яка досить часто стикається з негативними висловлюваннями користувачів мережі з приводу їхньої різниці у віці.

Віктор Павлік показав 2-річного сина від молодої дружини

29-річна блогерка переконує, що не думає за різницю взагалі. Ба більше, стверджує, вона не впливає абсолютно ні на що, а своїм чоловіком дуже пишається, оскільки вважає його найкращим чоловіком та батьком.

До слова, нещодавно співак оприлюднив відео з 2-річним сином Михайлом, який з’явився на світ у 2021 році. Віктор показав, як хлопчик на задньому сидінні авто почав підтанцьовувати під трек зіркового тата. До речі, вже не вперше подружжя показує схильність хлопчика до музики. Тому, можливо, в родині зростає ще одна майбутня зірка.

Віктор Павлік показав 2-річного сина від молодої дружини

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка Репяхова розповіла про успіхи сина в лікуванні. Батьки займаються з хлопчиком педагогічно для того, аби допомогти йому скоріше заговорити. Зазначила, завдяки нейрокорекції син краще розуміє звернену до нього мову, повторює звуки та говорить деякі слова.

Для блогерки Катерини Репяхової Михайло став первістком, однак не хоче зупинятися на одній дитині. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Катя зізналася підписникам, що дуже мріє про донечку. Тож, імовірно, шанувальники з часом зможуть привітати пару з поповненням.