|
20.12.2023 11:54

“Я народила”: Христина Решетнік, танцюючи, поділилася радісною новиною з підписниками – і Григорій щасливий

Автор: Юлія Ящук

У 2010-му узаконити свої почуття шлюбом наважився відомий шоумен Григорій Решетнік з Христиною Тимчук, яка нині взяла прізвище чоловіка. Пара є прикладом міцного союзу, яка, попри складнощі, залишається разом.

У 2013 році на світ з’явився первісток подружжя Іван. У 2017 році вони ощасливили себе другою дитиною, хлопчиком Дмитром. Через три роки союз повідомив про поповнення й тим самим новину, що стали багатодітною родиною, оскільки народився ще один син Олександр.

Григорій Решетнік з дружиною Христиною та синами

В соціальній мережі Instagram блогерка висловилася про радість материнства. Христина зазначила, що народила собі найкращих синів, які підтримують її у всьому. Так сталося й цього разу, адже 3-річний Олександр взяв участь у зніманні нового ролику для блогу мами, коли вони збиралися на прогулянку, одягаючись.

“Я народила собі найкращих синів, які підтримують мене у всьому. І Сашуня сам пропонує #grwm, коли збираємось на прогулянку”, – зазначила Христина.

Нагадаємо, Христина та Григорій познайомилися на роботі. Чоловіку відразу сподобалася дівчина, утім, про неї цього сказати не можна. Блогерка пригадує, як не хотіла погоджуватися на перше побачення з ведучим, однак неохоче пішла, про що зараз не шкодує.

Розсекретила і те, як чоловік їй освідчився. За словами Христини, це було дуже неочікувано та романтично. Коханий подарував розкішний букет червоних троянд, став на одне коліно, дістав каблучку та запропонував вийти за нього заміж.