|
20.12.2023 14:03

“Вагітна” Могилевська поїхала та заспівала для захисників: на тлі чуток про вагітність робить благі справи

Автор: Юлія Ящук

У своєму Instagram співачка Могилевська підкреслила, що люди дивуються, де вона бере сміливість їздити на фронт до українських захисників та захисниць. Артистка поставила в порівняння українських дівчат, які воюють на рівні з нашими хлопцями та лікують поранених, а також подякувала військовим за теплий вечір.

“В порівнянні з тим, що роблять наші дівчата, які воюють на рівні з нашими хлопцями та лікують поранених… Вони сьогодні справжні героїні! Вони сьогодні справжні зірки! Це справжній подвиг! Вчора був такий теплий вечір з Вами. Дякую за все!”, – зазначила Могилевська.

На відео співачка прикріпила свою нову пісню “Давай зустрінемо Різдво вдома” та виконала її разом з військовими. Наприкінці допису висловилася, мовляв, знає, що слова з цієї музичної роботи пророчі, тож вірить, що всі наші рідні і близькі зберуться за одним родинним столом.

Могилевська поїхала та заспівала для захисників

Нагадаємо, Наталію Могилевську вже довгий час підозрюють у вагітності. Чутки підігрівають вбрання артистки, оскільки вона обирає одяг вільного крою, ніби щось під ними приховує. Утім, співачка чітко дала зрозуміти, що не при надії, оскільки у свої 48 років тільки хоче народити. Зізналася, що пройшла довгий шлях, пропрацювала багато психологічних моментів, знайшла справжнє кохання та готова реалізувати свій потенціал матері та жінки.

Ба більше, її сестра, якій, до речі, за 40, народила на початку повномасштабного вторгнення. Тому, Могилевська уявляє, як вона буде радіти, коли дізнається про свою вагітність.