|
21.12.2023 17:14

“Іван змайстрував”: дружина Григорія Решетніка показала талант сина. Таку ручну роботу можна і продавати

Автор: Юлія Ящук

Дружина телеведучого Григорія Решетніка Христина вже не вперше демонструє публіці хист сина Івана до виробів ручної роботи. Зокрема, блогерка показувала, як хлопчик самостійно пошив ведмедика на уроках праці, якого назвав Тедді. Сину зіркового подружжя знадобилося три заняття на пошиття такої іграшки, а також одягу для неї.

Дружина Григорія Решетніка показала талант сина

Цього разу блогерка показала нову роботу Івана в соціальній мережі Instagram. Хлопчик змайстрував підставку під гаджет і своїм телефоном випробував її на собі. В наступній Stories Христина поцікавилася у користувачів мережі, чи придбали вони б таку річ для себе. Більшість відповідей підписників виявилися стверджувальними.

Дружина Григорія Решетніка показала талант сина

До речі, нещодавно Христина Решетнік оприлюднила нове відео з молодшим сином Сашком, як вони збиралися на прогулянку. В дописі блогерка зазначила, що їй дуже пощастило з синами, які підтримують її у всьому. Утім, подружжя не приховує, вони не проти народити ще й дівчинку.

Нагадуємо, у розмові з ведучим Славою Дьоміним дружина Григорія Решетніка розповіла, скільки родина витрачає коштів на місяць. За словами Христини, основний дохід сім’ї лежить на плечах чоловіка. Додатково вона розвиває свій блог в соціальній мережі Instagram та заробляє гроші на рекламі. Подружжя не часто тішить себе дорогими речами, але синам намагаються дати все тільки найкраще.

Блогерка не змогла назвати точну суму витрат її родини за місяць, однак приблизно підрахувала та отримала цифру близько п’яти тисяч доларів.