|
22.12.2023 19:58

Маленька крихітка в рожевому бодіку в обіймах люблячого татуся: Ектор Хіменес-Браво став батьком

На даний момент знаменитому українсько-колумбійському шеф-кухарю уже 51 рік. За цей час він неодноразово намагався налагодити особисте життя, однак терпів невдачі. Його кохана з Канади Керолайн не захотіла переїжджати до України, обраниця-українка в свою чергу не змогла витримати тиску публічності, а фанатка Таня Стрєбкова взагалі не підходила йому як кохана жінка.

Ектор Хіменес-Браво показав, яким він буде у ролі батька

2 роки тому Ектор повідомив про те, що знову перебуває в любовних стосунках, але на цей раз не дозволить публічності їх зруйнувати, а тому тому досі тримає її особистість в таємниці.

Звичайно, фанати мріють почути від свого кумира про те, що він збирається одружитися та стати батьком. Тим паче, що час продовжує йти вперед, і його важко наздогнати.

Ектор Хіменес-Браво показав, яким він буде у ролі батька

Кохана Ектора на даний момент перебуває в Польщі, і здається поки що не збирається повертатися. Тим часом шеф-кухар дійсно вразив своїх підписників. Він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як обіймає крихітного малюка.

Немовля загорнуте у рожевий бодік, і лише трохи рухається. Ектор самостійно навів своїх підписників на думки про те, що це його маленька дитина своїм запитанням. Але вже через декілька секунд все стає зрозумілим, адже малюк повертається, і на його місці опиняється улюблена собачка шеф-кухаря. Поки що він став батьком лише для своїх пухнастих улюбленців, яких просто обожнює.

Нагадуємо, що після 24 лютого Ектор опинився в Колумбії у своєї матері, де провів 2 тижні. Не дивлячись на численні звинувачення, які зірка отримував, зовсім скоро він опинився в Україні, а свою поїздку за кордон пояснив тим, що він планував подорож до матері, і це взагалі не залежало від подій в країні, де він стільки років пропрацював.

Згодом Ектор також почав активно займатися питаннями продовольчого характеру. Тобто, допомагав захисникам саме таким чином, яким вмів найкраще.