|
23.12.2023 15:04

Ані Лорак хизується ідилією з іспанським коханим Ісааком Віджраку: поки колишній Налчаджиоглу розлучається

Автор: Юлія Ящук

Поки в новинному просторі активно шириться інформація про розлучення її ексчоловіка Мурата Налчаджиоглу з другою дружиною, українською візажисткою Лілією Реус, зрадниця Ані Лорак демонструє публіці своє особисте щастя.

Зокрема, у новому дописі в соціальній мережі Instagram російська артистка оприлюднила нове відео з коханим. На ньому іспанець про щось розповідав Лорак, а вона при цьому зафільмувала момент часу, проведеного з коханим. Чоловік, коли помітив знімання, почав посміхатися в камеру, а Кароліна виставила свої губи так, ніби дарувала свій поцілунок підписникам.

Ані Лорак хизується ідилією з іспанським коханим Ісааком Віджраку

Схоже, в особистому житті співачки все гаразд, чого не можна сказати про її колишнього чоловіка, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Чоловік з дружиною Лілією почистили власні сторінки в мережі від спільних світлин, відписалися одне від одного, а також більше не з’являються разом.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Ба більше, Налчаджиоглу після припущень та невпинних розмов про їхнє розлучення, публічно попросив не обговорювати його особистого життя та поважати його особисті кордони. Він не вважає себе відомою людиною з шоу-бізнесу. Каже, що завжди обирав мовчання і зараз обирає мовчати.

Нагадуємо, співачка Ані Лорак та турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися у 2019 році. Разом колишні виховують 12-річну Софію Налчаджиоглу, яка зазвичай зустрічається з батьком на території Туреччини.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Зазначимо, що Налчаджиоглу повністю підтримав Україну у війні з росією, а ось артистка продовжує жити на території російської федерації, виступати й випускати нові пісні.