|
26.12.2023 18:41

Переможниця Х-Фактору Аіда Ніколайчук показала свого коханого, з яким живе в США: Кондратюк в минулому

Аіду Ніколайчук можна сміливо назвати феноменом українського телебачення, адже вона привернула до себе увагу навіть тих людей, які взагалі не слідкували за музичними шоу.

Відеоролики з її участю одразу ж з’явилися у соціальних мережах, її підтримували навіть ті, хто не розбирався у вокалі, не мав часу на перегляд подібних конкурсів і в цілому не прослуховував вітчизняну музику. А все тому, що Ніколайчук володіє неймовірно чистим, можна сказати янгольським голосом.

Переможниця Х-Фактору Аіда Ніколайчук показала свого коханого, з яким живе в США

Аіда Ніколайчук показала свого коханого, з яким живе в США

Ба більше, їй вдалося пропіарити вся на рівному місці. Глядачі почали підозрювати артистку у романі з Ігорем Кондратюком, який на той момент був її наставником. Продюсер не міг знайти підходу до своєї підопічної, і через це поводився з нею дуже холодно. Навіть дружина Ігоря зробила йому зауваження на рахунок того, що до Ніколайчук він ставиться помітно інакше.

Але після її перемоги очікуваного контракту з продюсером не було. Ігор Кондратюк це пояснив тим, що вони мають абсолютно різні темпераменти та погляди на речі, а тому співпраця між ними неможливо. Тривалий час співачка намагалася будувати свою кар’єру самостійно, і лише 2 роки тому переїхала до Сполучених Штатів Америки. Зірка не приховує, що емігрувала, і збирається займатися творчістю надалі саме там.

Тим більше, що їй вдалося налагодити особисте життя. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені біля різдвяної ялинки вдома. Вокалістка опинилася в обіймах свого коханого бойфренда.

Переможниця Х-Фактору Аіда Ніколайчук показала свого коханого, з яким живе в США. Скріншоти особистої сторінки співачки

Героїня нашої статті раніше говорила, що їй вдалося знайти кохання, і вона залишається в Штатах через цю причину включно. Примітно, що її син залишився в Україні, але обидвом цей формат підходить.