|
29.12.2023 16:56

Ірина Горова показала своїх дітей від Потапа та його друга Юрія: височенний син-підліток і мініатюрна дочка

Коли Потап закохався в Ірину Горову, вона мала досвід подружнього життя. Доля склалася таким чином, що спочатку майбутня популярна продюсерка вийшла заміж за Юрія Горового, кращого друга Олексія.

Ірина Горова показала своїх дітей від Потапа та його друга Юрія

У цьому шлюбі народилася прекрасна дівчинка Наталія. А вже незабаром Ірина стала дружиною самого Потапа. Попри непросту історію стосунків, жінці вдалося зберегти прекрасні взаємини з колишнім чоловіком. Тож він став частим гостем у будинку зіркового подружжя. Дочка Наталія мала багато уваги як від батька, так і вітчима.

Ірина Горова показала своїх дітей від Потапа та його друга Юрія

Життя стало ще яскравішим після появи на світ її рідного братика Андрія. Але хлопчик не став тією зв’язуючою частиною стосунків, коли батьки тримаються разом попри все. Приблизно 2012 року Олексій покинув сім’ю та почав жити окремо.

Ірина Горова показала своїх дітей від Потапа та його друга Юрія

Зараз діти продюсерки дорослі. Андрій вже підліток, і хоча ще не повнолітній, дуже високий. Хлопець вражає підписників продюсерки своєю харизмою, мужністю, сміливістю та стриманістю. Його рідна сестра Наталія рік тому вийшла заміж та переїхала за кордон. Тому вдома вона буває нечасто. Втім, на честь зимових свят дівчина опинилася у своїй домівці.

У зв’язку з цим Ірина Горова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку свіжих фотографій, на яких можна побачити, як зараз виглядають її спадкоємці.

Попри те, що вони неймовірно різні, і кожен схожий на свого рідного татуся, Наталія та Андрій прекрасно ладнають, і здається, являються не тільки братом та сестрою, але й кращими друзями.

Нагадуємо, що в мережі продовжують ходити чутки про розлучення Потапа та Насті Каменських. Обидва поки що спростовують дану інформацію, але преса та блогери вважають, що насправді пара вже не разом.