|
30.12.2023 10:09

Спочатку повернулася, а тепер знову покинула Україну? Злата Мітчелл показала, куди подалася цього разу

Автор: Юлія Ящук

Злата Мітчелл, яка тривалий час жила в США, цього грудня показалася в Україні. Для того, щоб розповісти про свій візит додому, дівчина оприлюднила фото в автобусі, імовірно, після того, як перетнула польсько-український кордон. Виснаженість від тривалої дороги не завадила їй відчути щастя від перебування на рідній землі.

Підписники припустили, що донька Фреймут несподівано приїхала додому, аби провести свої різдвяні канікули. Нещодавно у своєму фотоблогу Мітчелл оприлюднила кадри вже зовсім з іншої країни, які й сповістили підписників, що вона знову попрощалася з Україною та вирушила за кордон.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Блогерка поширила різноманітні вечірні кадри з теплої Іспанії. Спочатку Злата оприлюднила світлину на фоні моря та пальм з відміткою геолокації. Далі фото з машини, відео неймовірного краєвиду, фото магазинів та поділилася з фоловерами своїми особистими кадрами, де щаслива позує, показуючи красу, яка є біля неї.

Злата Мітчелл показала, куди подалася цього разу
Злата Мітчелл показала, куди подалася цього разу
Злата Мітчелл показала, куди подалася цього разу

Раніше старша донька телеведучої Фреймут повідомляла, що дуже любить подорожі. Її сторінка в соціальній мережі Instagram перетворився на справжній тревел-блог. Крім того, спілкуючись з підписниками, вона відверто зізнавалася, що надалі бачить своє життя в Каліфорнії, але не проти, аби її майбутні діти якусь частину свого дитинства провели в Україні. Пересічні громадяни зробили висновок, що повертатися та жити на рідній землі дівчина не планує.

Втім, якщо Злата прагне залишатися за кордоном, то ось її зіркова мама, телеведуча Ольга Фреймут, перебуваючи після початку повномасштабного вторгнення з дітьми у Великій Британії, зізналася, що втрачає себе. Каже, що повернутися не може, оскільки переймається за безпеку 7-річного сина Валерія та 6-річної доньки Євдокії.