|
30.12.2023 16:04

Гросу показала власну еволюцію, довжиною в 6 років: обставини змінюються, а вона ні. Так треба вміти (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Знаменитість ніколи не боялася експериментувати з власною зовнішністю, фарбуючи волосся та приміряючи на себе яскраві образи. Артистка вирішила порівняти, який вигляд вона мала, починаючи з 2018 року, закінчуючи 2023.

Гросу показала власну еволюцію, довжиною в 6 років

Зауважимо, що всі світлини Аліни Гросу дещо у відкритих нарядах з фотосесій та з роликів до її музичних робіт. Ба більше, до 2018 року зірка мала образ брюнетки, а далі шанувальники побачили улюбленицю кардинально оновленою білявкою. Цікаво, але у 2023 році співачка зробила спробу оновитися та перефарбувалася в рудий колір, втім, згодом вона повернула, собі та прихильникам, свій звичний образ.

Гросу показала власну еволюцію, довжиною в 6 років

Примітивно, але не тільки зміни у зовнішності Аліни Гросу цікавлять її фанів. Особисте життя артистки приховане нею за сімома замками, оскільки вона вже публічно будувала стосунки, які закінчилися невдачею. Спочатку зірка вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Їхній шлюб протримався всього пів року.

Далі підставити своє мужнє плече, підтримати після непростого розлучення, зміг російський актор Роман Полянський, який старший за зірку на 12 років. У 2023 році артистка підтвердила нашумілі розмови, що вони справді розійшлися. У подробиці виконавиця вдаватися не стала та й взагалі уникає цих питань від шанувальників.

У зв’язку з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, співачка вирушила в США, де і познайомилася зі своїм новим коханим, яким тільки інтригує публіку. Показувати його обличчя та розповідати деталі стосунків, поки не квапиться. Однак представила публіці новий кліп на пісню “Сумую”, в якому взяв участь її бойфренд.