|
01.01.2024 12:59

Ольга Мартиновська показала, з ким зустріла Новий рік, і це не Ярославський: ближче нього нікого й не було

Декілька місяців тому Ольга Мартиновська вперше заговорила про свої нові стосунки. Виявляється, шеф-кухар вступила у роман з чоловіком, і до того ж він виявився її колегою. Зірка одразу ж дала зрозуміти, що мова йде не про Володимира Ярославського та Ектора Хіменеса-Браво.

Ольга Мартиновська показала, як зустріла Новий рік 2024

Особистість коханого вона відмовилася розкривати, і до сьогодні не показує його обличчя. Однак, стало зрозуміла, що Новий рік вона імовірно зустріла з ним.

Ольга Мартиновська показала, як зустріла Новий рік 2024

Ольга Мартиновська показала, як зустріла Новий рік 2024

Так, Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, як відпочивала вночі. При цьому, вона не показала свою компанію, а натомість поскаржилася на свій стан здоров’я.

За словами зірки, вона провела свято з герпесом. Також Ольга показала, як виглядала у цей особливий вечір, натякнувши на прикмету про те, що з ким новий рік зустрінеш, з тим його і проведеш.

Ольга Мартиновська показала, як зустріла Новий рік 2024. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також зірка показала, як дивилася звернення президента.

Нагадуємо, що Мартиновська свого часу прославилася завдяки участі в кулінарному проєкті. Ольга перемогла у шоу та рушила до Франції на навчання, а пізніше стала суддею. Завдяки цьому вона познайомилася зі своїм майбутнім кращим другом Володимиром Ярославським, з яким спочатку в неї не складалися стосунки через особисті проблеми. Згодом зірка розповіла, що виявляється через Володимира звільнили її чоловіка, який на той момент працював в ресторані, але пізніше вона зрозуміла, що вчинок Ярославського був правильним. З колишнім Іваном вона згодом розлучилася.

Ольга самостійно виховує доньку Віру, і за останні декілька років не розповідала про зміни в особистому житті. Натомість в мережі активно ходили чутки про її роман з Володимиром, а також ймовірні стосунки з Ектором.