|
07.01.2024 19:04

Поки Налчаджиоглу з новою дівчиною, Лорак з коханим показалися на червоній доріжці в Дубаї – щасливі

Автор: Юлія Ящук

Артистка-зрадниця Ані Лорак, яка продовжує жити на території російської федерації та виступати для її громадян, у своєму блозі в Instagram поділилася кадрами з коханим Ісааком Віджраку. Вона вперше з ним вийшла на публічний захід, зокрема, на червону доріжку міжнародного музичного фестивалю “Жара”.

Лорак з коханим показалися на червоній доріжці в Дубаї

Цікаво, але музичне дійство пройшло в Дубаї, якраз в той час, де відпочиває її ексчоловік Мурат Налчаджиоглу з їхньою спільною донькою, 12-річною Софією та його новою дівчиною. Бізнесмен закрутив роман з українською моделлю Анастасією.

Мурат Налчаджиоглу з донькою та новою дівчиною

До речі, він ще жодного разу офіційно не підтвердив інформацію про розлучення з другою дружиною Лілією Реус. Натомість почав оприлюднювати романтичні кадри, на яких гуляє за ручку та цілується з Анастасією на пляжі.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус
Мурат Налчаджиоглу з новою дівчиною

Зазначимо, Лорак вперше представила свого бойфренда 14 лютого минулого року. Судячи з того, що вона не боїться з ним виходити на публіку та спілкуватися з журналістами, у них в стосунках все гаразд.

Лорак з коханим показалися на червоній доріжці в Дубаї

Нагадаємо, Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися у 2019 році. Причиною цьому стали зради з боку чоловіка. Влітку 2023 року бізнесмен одружився вдруге. Його дружиною стала візажистка Лілія Реус з Києва. Ідилія у шлюбі протрималася всього чотири місяці. Потім дівчина видалила спільні світлини з Налчаджиоглу, а також вона уникає будь-яких питань з приводу їхнього розриву.

Зауважимо, сам Мурат дав чітко зрозуміти, що поки не збирається нічого коментувати та попросив не обговорювати його особистого життя. Можемо тільки спостерігати за перебігом нових стосунків бізнесмена в соціальній мережі Instagram.