|
08.01.2024 15:06

Як виглядають дружина та діти шоумена Олександра Педана: зірковий татусь поділився архівними знімками

Дружина Олександра Педана

Відомий український телеведучий Олександр Педан вже понад 20 років перебуває у щасливому шлюбі. Майбутнє подружжя познайомилось ще в зовсім юному віці, тоді Сашко вперше зустрів свою обраницю в 9 класі на одній з репетицій шкільного КВК. Однак романтичні стосунки між Олександром та Інною виникли у студентські роки. Це було перше та єдине кохання Педана. У 2003 році пара одружилась і до сьогодні живе разом. Наразі Інна зрідка з’являється на публіці, як зізнається жінка, робить це за власним бажанням. Відомо лиш, що вона працює вчителькою англійської мови в одній зі столичних гімназій.

Олександр Педан показав шанувальникам, як підросли його діти

Діти Олександра Педана

У 2005 році в молодого подружжя народилась донечка Валерія. Попри щільний графік на роботі, 23-річний татусь часто бавився з донькою, усі обов’язки з дружиною Педан звик ділити порівну. Зараз Валерії 18 років, вона часто світиться в Instagram батька, а також розвиває особисті соцмережі. Раніше тато і донька разом вели блог у TikTok та розривали рекомендації користувачів. На спільних кумедних відео можна побачити їхні близькі та теплі стосунки.

Олександр Педан показав шанувальникам, як підросли його діти

У 2016 році в родині Педана відбулось поповнення. Телеведучий став батьком вдруге, а новонародженого сина назвали Марком. Олександр зізнавався, що завжди мріяв про сина, що стане для нього опорою та справжнім другом. Восени минулого року зірковий татусь поділився дописом, в якому повідомив про те, що Марк пішов у перший клас. Хоч про сина Педана мало що відомо, інколи хлопчик з’являється в Insta-storie шоумена. Нещодавно Олександр привітав своїх шанувальників з Новим роком та потішив кумедною світлиною сина в костюмі дракончика.

Олександр Педан показав шанувальникам, як підросли його діти