|
12.01.2024 10:13

“Ось так зробили стелю”: успішний успіх дружини Остапчука йде не за планом – в когось вже здають нерви

Автор: Юлія Ящук

Наприкінці жовтня 2023 року Катя Полтавська розповіла підписникам свого фотоблогу, що збирається відкривати свою студію краси у центрі Києва. У салоні будуть надавати послуги масажів та лазерної епіляції. Журналістка давно мріяла відкрити щось своє, і ось вона майже на фінішній прямій.

Втім, не обходиться без труднощів, з якими Катерина стикається при роботі з будівельниками. Раніше дружина Остапчука розповідала, що планувала відкриття на грудень, однак потім повідомила, що чекатиме всіх вже в січні.

Успішний успіх дружини Остапчука йде не за планом

До слова, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram 23-річна Полтавська повідомила, чому майже весь день не виходила на зв’язок до підписників. Вона показала, як будівельники зробили їй стелю. Результатом роботи дівчина та її чоловік Остапчук залишилися не у захваті.

“Я сьогодні не в сторіс, тому що мені ось так зробили стелю”, – розповіла Полтавська.

Успішний успіх дружини Остапчука йде не за планом

До речі, Катерина Полтавська розсекречувала, що має достатньо знайомих зі своїми бізнесами, тому прекрасно розуміла переваги від власної справи та труднощі, з якими доведеться стикнутися.

Нагадуємо, Катерина Полтавська стала третьою дружиною Володимира Остапчука. Їхні стосунки розпочалися в жовтні 2022 року. І хоча пара офіційно не підтверджує, що проживає у шлюбі, шоумен натякнув на це, коли назвав найщасливіший день у 2023 році, який пов’язаний з його коханою. Після цієї розповіді шанувальники все зрозуміли та зіставили всі факти.