|
13.01.2024 18:07

Виглядає щасливою: Реус показує, як відпочиває на Балі, поки колишній Налчаджиоглу повернувся в Україну

Автор: Юлія Ящук

Останнім часом в соціальних мережах активно обговорюють розлучення Мурата Налчаджиоглу з його другою дружиною Лілією. Після того, як бізнесмен поїхав відпочивати в Дубаї з новою коханою Анастасією та почав оприлюднювати з нею романтичні кадри, він наштовхнув публіку на ряд негативних висловлювань.

Реус показує, як відпочиває на Балі, поки колишній Налчаджиоглу повернувся в Україну

Після отриманої порції хейту Налчаджиоглу вирішив дещо прояснити ситуацію. Він вперше офіційно підтвердив розлучення з Лілією Реус, а також запевнив, що Анастасія не брала участі в розірванні союзу з його колишньою дружиною. Мовляв, це все відбулося до їхнього знайомства.

Крім того, зізнався, що в цей момент з новою коханою відчуває повну гармонію в житті. Також він публічно подякував Анастасії за щасливі миті. Ба більше, новостворена парочка після відпочинку в Дубаї, встигла вже побувати на батьківщині Мурата, а тепер він показав підписникам свого Instagram-блогу, що повернувся в Україну.

Реус показує, як відпочиває на Балі, поки колишній Налчаджиоглу повернувся в Україну

До слова, колишня дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус в цей час поширює світлини у своєму фотоблогу з відпочинку на Балі. Більшість фото зроблені біля басейну та на лежаках. Схоже, що дівчина вирішила відпочити думками, перемкнувши свою увагу на позитивні емоції.

Нагадаємо, днями візажистка вперше прокоментувала розлучення з Налчаджиоглу. В коментарях їй висловили жаль, що їхня пара розпалася. Проте сама Лілія не стала плакатися, а лише лаконічно відповіла, що у житті буває все. Зазначимо, що подробиці свого розлучення колишнє подружжя тримає в таємниці.