|
17.01.2024 10:50

Леся Нікітюк показала дівчину, яка могла з нею пробитися до шоу-бізнесу: дві легенди знову зустрілися

Автор: Юлія Ящук

Майже жодна програма на Новому каналі не обходиться без участі Лесі Нікітюк. Зірка з прекрасним почуттям гумору, дуже харизматична та проста. Вона не раз доводила, що можна досягти успіху, зроставши в звичайній родині, без великих статків.

Леся Нікітюк показала дівчину, яка могла з нею пробитися до шоу-бізнесу

Нещодавно телеведуча підняла настрій шанувальникам. У своєму блозі в соціальній мережі Instagram зірка оприлюднила зустріч з дівчиною, на ім’я Ольга, з якою розпочався її шлях на ТБ. На відео зірка, побачивши подругу, бігла за нею, а та за задумом тікала від неї. Такий гумористичний показ їхньої зустрічі неабияк потішив підписників Нікітюк.

В коментарях під дописом фоловери висловилися, що пам’ятають їхній виступ на “Розсміши коміка”, а також зазначили, щоб Леся підтягувала Олю до шоу-бізнесу, оскільки вони починали свій шлях разом. Імовірно, дівчина сама не хотіла пов’язувати своє життя з медійною професією, адже у неї на це були теж непогані шанси.

До речі, телеведуча згадувала початок своєї кар’єри на телебаченні, оприлюднивши фрагмент з виступу в цьому шоу. В дописі знаменитість зазначила, аби вона тоді знала, що їм вдасться виграти приз, що після цього її почнуть запрошувати на різноманітні кастинги, а гроші вручатиме Володимир Зеленський, який зараз має відповідальну посаду, то просто втратила б свідомість.

Тепер Леся Нікітюк і сама сидить в суддівському кріслі “Розсміши коміка” та щиро бажає кожному учаснику, аби її посмішка дала квиток у світле професійне майбутнє.