|
18.01.2024 11:25

Оля Полякова показала, який подарунок зробила донька Маша на їі день народження – зіркова мама задоволена

Автор: Юлія Ящук

Свій ювілей артистка зустріла в доволі незвичному місці. Так, співачка на один день приміряла на себе роль радіоведучої на одному з популярних українських радіо. Вона спілкувалася в прямому ефірі зі слухачами, а також повідомила, що збиратиме кошти для 53 бригади медичної роти.

Того дня зіркові колеги, друзі, шанувальники засипали зірку привітаннями з приємними побажаннями та висловлюваннями. Зокрема, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Полякова показала, як привітала її старша донька Маша. Дівчина спекла для зіркової матусі торт, який, до речі, робила власноруч до ранку.

“Вона до 6 ранку готувала сама, своїми руцями тортик, і принесла сюди, зараз всі будемо куштувати. Дякую, Маруська”, – розповіла співачка.

Оля Полякова показала, який подарунок зробила донька Маша на їі день народження

Цікаво, але не тільки прихильники, колеги та друзі вітали Олю Полякову. Сама ж артистка на честь особистого свята підготувала сюрприз. Виконавиця презентує свій перший альбом з перекладеними піснями на український лад, серед яких є улюблені більшості: “Королева ночі”, “Шльопки”, “Ей, Секундочку”, “Чарівні очі” та інші.

Оля Полякова показала, який подарунок зробила донька Маша на їі день народження

Подарунки, приємні побажання від близьких, рідних та шанувальників, а також неймовірні емоції супроводжували Олю Полякову в ювілей. Зірка щиро сяяла, тому бажаємо, аби посмішка з її обличчя не сходила ні миті.

Нагадуємо, співачка у 2022 році вперше розкрила таємницю, що приховувала свій справжній вік. Тоді вона зізналася, що насправді їй не 38, а 43 роки. Після початку повномасштабного вторгнення Полякова припинила тримати в секреті справжню цифру в паспорті, оскільки з війною у неї відбулася переоцінка цінностей.